به گزارش مدیریت ارتباطات شورای اسلامی شهر و شهرداری خوی ، حسن نصراله پور عنوان کرد: شهرداری خوی، با سیاست گذاری شورای اسلامی شهر و سبک مدیریت جدید و نیز با در نظر گرفتن نوسازی بافت فرسوده شهری ، تاکنون موفق به صدور ۲۲۳ پروانه ساختمانی در محلات بازآفرینی شهری شده است .
شهردار خوی نیز گفت: خوشبختانه از سال ۱۴۰۰ تا کنون موفق به صدور ۲۲۳ پروانه شدیم که این آمار در سطح استان قابل توجه بوده و باعث ایجاد تغییرات وسیعی در سطح شهر شده است.
وی با اشاره به اعطای تسهیلات به سازندگان در بافتهای فرسوده، توضیح داد: شهرداری خوی در راستای احیا ، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری ، طبق ماده ۱۶ قانون حمایت از بافت های فرسوده برای تشویق مالکیت املاک واقع در این مناطق ، در محاسبه عوارض پروانه ساختمانی (عوارض پایه و مجاز) ۵۰ درصد عوارض منظور میگردد.
نصراله پور با اشاره به این که برنامههای خوبی برای نوسازی بافتهای فرسوده داریم، تصریح کرد: به زودی بسته تشویقی شهرسازانه مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری را بعد از تصویب در کمیسیون ماده پنج در این شهر اعمال خواهیم کرد.
وی در ادامه با اشاره به بافت تاریخی خوی عنوان کرد: این شهر بیش از ۷ هزار سال قدمت دارد و نوسازی بافتهای فرسوده در آن اهمیت بسیار دارد و میزان بافت تاریخی فرسوده نیز بسیار بالاست و امیدواریم با کمک شرکت بازآفرینی شهری ایران ، طرحها و برنامههای شهرداری در حوزه بازآفرینی شهری را به سامان برسانیم.
وی مهمترین پروژههای بازآفرینی شهر خوی را این گونه برشمرد: احداث پارک، سالن ورزشی ، آماده سازی و آسفالت ریزی معابر جزو پروژههای مشترک با شرکت بازآفرینی شهری ایران است.
شهردار خوی درباره آسفالت و بهسازی معابر خاکی محلات هدف نیز گفت: سال گذشته بیش از ۴۲ هزار متر مربع آسفالت ریزی و بیش از ۲ هزار و پانصد مترطول جدول گذاری در معابر مناطق هدف از سوی اکیپ های عمرانی شهرداری انجام شده است و امسال نیز برای آسفالت ریزی سایر معابر خاکی برنامهریزی کردهایم که عمده آن در بافتهای فرسوده و ناکارآمد قرار دارد.
نصراله پور در پایان عنوان کرد: شهر خوی بیش از ۳۹۲ هکتار بافت فرسوده مصوب را داراست که طبق سرشماری سال ۹۵ ، نزدیک ۵۱ هزار نفر در این بافت زندگی می کنند ؛ همچنین ۱۱۲ هکتار بافت تاریخی و نیز ۲۱۲ هکتار سکونتگاه غیررسمی با جمعیت ۳۰ هزار نفر وجود دارد .